Kjøp bøkene

Jeg er vakker og stygg som juling

Bok: Jeg er vakker og stygg som juling

Jeg er vakker og stygg som juling er en selvhjelps- og terapibok, delvis i romans form. Jeg er vakker og stygg som juling beskriver hvordan Kaia i løpet av en sommerferie ved sjøen kommer ut av en spiseforstyrrelse. Hun blir igjen glad i seg selv, får igjen tilbake tilliten til kroppen sin, styrker selvbildet, blir tryggere på seg selv. Boken inneholder mye terapeutisk materiale. Den er en selvhjelpsbok med litterære elementer. Kombinasjonen er spennende. Selv om Hougen har valgt spiseforstyrrelser som tema, spenner boken over et langt videre felt. Det er en bok om å finne seg selv. Metoden som beskrives har vist seg utrolig effektiv. Derfor er noen uker eller måneder for de fleste nok til å komme ut av problemet sitt, enten det er en spiseforstyrrelse, angst, depresjon eller en annen psykisk ubalanse. Hougen forteller her hvordan det er mulig. Boken bør leses av alle, ikke bare dem som selv trenger hjelp, men også av dem som møter problemet privat eller i jobb. Boken bør være tilgjengelig på et hvert skolebibliotek og hos helsesøster.

Denne boken viser at terapi kan være en lærerik og spennende prosess, en hjelp til selvhjelp. Her beskrives en spennende psykologisk teori og terapeutisk metode. Boken bygger på NLP-metoden. NLP benyttes både i terapi og som selvhjelp. I tillegg brukes NLP i coaching og undervisning.

Boken får du i bokhandlene.

Klikk her for å kjøpe boken hos Adlibris. Pris kun kr. 241.-

Klikk her for å kjøpe boken hos Bokkilden. Pris kun kr. 259.-

Klikk her for å kjøpe boken hos Norli. Pris kun kr. 261.-

Tidligere familieminister Karita Bekkemellem anbefaler boken. Hun har på Stortingets talerstol fortalt at hun som ung selv slet med en spiseforstyrrelse.

Magni Moan Grlj (Hun har skrevet om sin egen spiseforstyrrelse: Det sorte hullet):

Han er helt paff over hvor god hans bok er. Det er helt tydelig at han har stor erfaring med å snakke med folk med spiseforstyrrelser og at han vet hva han snakker om! Det er nesten skremmende å se fellestrek-kene vi har/hadde, vi med anorexi, for jeg føler nesten at han er inne i hodet mitt og spionert på livet mitt etterhvert som jeg leser! Jeg ønsker deg lykke til med salget og håper at så mange som mulig vil lese den!

Cathrine S.:

Fra side 1 er jeg henført og rørt langt inn i hjerteroten. Jeg merker at tårene renner nedover kinnet, men jeg bryr meg ikke om dem. Det er ikke Kaia Nils Henrik her skriver om, men om meg, mine og livet mitt.

Hvordan kan en person som ikke har hatt spiseforstyrrelser skildre og treffe følelsene på en så riktig måte?!

Det som måtte være av minus er at boken skulle hatt flere sider. Nils Henrik gir et levende og personlig bilde på hvordan det er å ha/leve med spiseforstyrrelser. Dette er den beste boken jeg har lest om spiseforstyrrelser.

Henriette Øygarden:

Det er ufattelig at en mann som aldri har hatt anoreksi kan beskrive sykdommen så bra som deg. Alle tankene og følelsene til Kaia er akkurat det jeg tenkte og følte da jeg var syk. Dette er ikke bare en bok som forteller om hvordan anorektikeren Kaia blir frisk. Den som leser boken vil også lære mye om hva han eller hun kan gjøre med livet sitt for å få det best mulig. Tusen takk for at jeg fikk lese den. Den har gitt meg mye!

Mari Dalskås:

Jeg opplever at det er meg han skriver om. Det er skremmende godt fortalt. Han treffer spikeren på hodet.

Bestill boken i bokhandelen. Linker ser du litt lengre oppe på siden.

Tankens kraft, smilets magi KOMMER SNART

Tankens kraft, smilets magi er en interessant og lærerik bok som inneholder en samling metaforer, legender, sanne beretninger og øvelser som har hjulpet mange mennesker til økt selvinnsikt og menneskelig forståelse. Hougen er utdannet i fysikk og senere NLP (Nevro-Linguistisk Programmering) og har jobbet med å hjelpe mennesker til et bedre liv i over 20 år. Her finner du også mange gode historier som frembringer latter og glede.

Linker til bokhandlene vil bli lagt ut så snart boken kommer i salg. Ta en titt her på denne siden innimellom.